Algemene voorwaarden

Wanneer u een bestelling bij Stars of Empathy plaatst bent u akkoord gegaan met onderstaande voorwaarden.

 

1. Bestellingen & Levertijd

1.1 Bestellingen

In de webshop op de website van Stars of Empathy kunt u één of meerdere bestellingen plaatsen. Wanneer de betaling succesvol is afgerond ontvangt u de factuur per e-mail.

 

1. 2 Levertijd

Indien u op werkdagen voor 23:00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling de volgende dag.

Als u vragen heeft over uw bestelling kunt u een e-mail sturen naar: hello@www.starsofempathy.com

 

2. Prijzen & Betalingen

2.1 Prijzen

De prijs van het spel Stars of Empathy zoals vermeld in de webshop is inclusief BTW en verzendkosten.

 

3. Opnieuw

3.1 Zichttermijn

U bent gerechtigd zonder opgave van reden de overeenkomst binnen 7 dagen na ontvangst van het spel te ontbinden. Stars of Empathy zal dan binnen 30 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde spel het door u betaalde bedrag retourneren mits het complete spel onbeschadigd is, niet gebruikt is en alle onderdelen bevat zoals geleverd. U kunt het spel niet retouneren indien één of meerdere onderdelen van het spel gebruikt en/of beschadigd zijn.

 

4. Intellectuele eigendomsrechten

4.1 Website

De (intellectuele eigendoms)rechten met betrekking tot de website van Stars of Empathy, waaronder de rechten op de teksten, foto’s en overig beeldmateriaal liggen bij Stars of Empathy.

4.2 Bordspel

De (intellectuele eigendoms)rechten met betrekking tot het bordspel Stars of Empathy liggen bij Stars of Empathy. Hieronder valt het ontwerp van het bordspel, het logo alsmede de inhoudelijke elementen: de samenstelling van het spel (vragen, opdrachten en andere spelelementen)

 

5. Aansprakelijkheid

5.1 Schade/diefstal

Stars of Empathy aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan het bordspel en/of complementaire artikelen dat voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van het bordspel en/of complementaire artikelen. Stars of Empathy aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal van door Stars of Empathy reeds geleverde producten.

5.2 Emotionele veiligheid

Stars of Empathy aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de emotionele (on)veiligheid van kinderen die Stars of Empathy spelen. De volledige verantwoordelijkheid ligt hiervoor op iedere school/instelling/gezin of andere plaats afzonderlijk waar Stars of Empathy wordt gespeeld. Wanneer u Stars of Empathy koopt, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarde. Wanneer u Stars of Empathy aanschaft ontvangt u hierbij een instructiekaart. Op deze instructiekaart kunt u lezen hoe de kinderen begeleid kunnen worden tijdens het spelen van Stars of Empathy. Deze instructiekaart is een richtlijn en dient ter ondersteuning. Ten alle tijden is de koper verantwoordelijk voor het invullen van deze richtlijn.

hello@www.starsofempathy.com

KVK – 60627247

© 2023 Sterren van empathie

Algemene voorwaarden