Op werkdagen voor 23.00 besteld = morgen in huis

Gratis verzending

CONTACT

VOOR ALLE VRAGEN

contactpersoon: Loes Hubertus

loes@starsofempathy.com

KvK – 606 272 47

Heeft u een vraag?

Loes Hubertus

” Afgelopen december kwam de 2e versie van mijn spel ‘Stars of Empathy’ op de markt. Ik ben trots op het resultaat en hoop dat veel kinderen de kans krijgen om het te spelen.”

Loes Hubertus

Stars of empathy

Tischa Neve, kinderpsycholoog

“Ik ben dol op spellen waarbij je laagdrempelig met kinderen aan de slag gaat rond bepaalde thema’s en die uitnodigen tot met elkaar delen en van elkaar leren. Stars of Empathy is zo’n spel! Zo te spelen met een groepje kinderen, aan de slag met wat een ieder bezighoudt en dat op een leuke manier”.

Carlo Janssen, intern begeleider

“Het leuke aan het spel is dat je hier niet vast zit aan een bepaalde methode en vooral dat je op een hele natuurlijke manier gesprekken krijgt tussen kinderen en hoe zaken lopen.  […] Door de spelvorm ben je een spel aan het doen, en toch ook bezig met zaken die je bezighouden.” 

Paul van Lange, Hoogleraar Psychologie

“Stars of Empathy is een spel dat kinderen op speelse wijze laat oefenen met het geven van complimenten, het kort bespreken van pesten, of noemen van vakken waar men andermans hulp bij zou kunnen gebruiken. Vaak is het voor mensen, kinderen en volwassenen, niet eenvoudig om deze zaken op spontane wijze aan te kaarten. Dit bordspel is daarmee een ideaal middel om belangrijke vragen  op speelse wijze op tafel te leggen.”

Waar kun je het spel spelen?

Het bordspel kan op scholen, in praktijken, bij educatieve projecten en thuis gespeeld worden. 

Verzenden en retour

Gratis verzending en snel bezorgd.

Wanneer u het spel op werkdagen vóór 23.00 uur besteld, wordt het die dag nog verzonden en heeft u het in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Wij rekenen geen verzendkosten.

Retour sturen

Zolang u het product nog niet uit de verpakking heeft gehaald, kunt u het retour sturen. Neem hiervoor contact op met loes@starsofempathy.com

FAQ

Voor welke leeftijd is Stars of Empathy geschikt?

Stars of Empathy is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. De set vraagkaarten en gevoelskaarten bevatten een aantal vragen en gevoelswoorden die iets moeilijker zijn (aangegeven met een *), zodat er voor alle kinderen genoeg uitdaging in het spel zit.

Kunnen kinderen het spel spelen zonder volwassen begeleider?

Uit ervaring blijkt dat het fijn is voor de kinderen als er een spelleider is. Deze persoon kan kinderen uitnodigen om iets te delen en iedereen bij het spel betrekken. Dit kan een docent of een ouder zijn, maar hoeft niet altijd een volwassene te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een oudere leerling, broer of zus.

Hoelang wordt het spel gespeeld?

Meestal wordt het spel ongeveer een halfuur gespeeld. Er is geen finish, omdat het niet gaat om winnen of verliezen. Je kunt bijvoorbeeld afspreken om een halfuur te spelen. Langer of korter dan een halfuur spelen is ook prima. Het gaat om de kwaliteit, niet om de kwantiteit.

Kunnen kinderen zelf vragen bedenken voor het spel?

Ja dat kan! Stars of Empathy nodigt alle kinderen na afloop van het spelen uit om zelf een vraag te bedenken waarvan ze vinden dat die in het spel zou moeten zitten. Wil je de vraag delen? Dat kan via e-mail of social media: hello@starsofempathy.com / @starsofempathy. De nieuwe vragen worden verzameld en een aanvullend set kaarten zal via de shop te bestellen zijn.

Volg Stars of Empathy op LinkedIn