Op werkdagen voor 23.00 besteld = morgen in huis

Gratis verzending

loes@starsofempathy.com

KvK – 606 272 47

Vragen?

Verzenden en retour

Gratis verzending en snel bezorgd.

Wanneer u het spel op werkdagen vóór 23.00 uur besteld, wordt het die dag nog verzonden en heeft u het in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Wij rekenen geen verzendkosten.

Retour sturen

Zolang u het product nog niet uit de verpakking heeft gehaald, kunt u het retour sturen.

Neem hiervoor contact op met loes@starsofempathy.com

FAQ

Voor welke leeftijd is Stars of Empathy geschikt?

Stars of Empathy is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. De set vraagkaarten en gevoelskaarten bevatten een aantal vragen en gevoelswoorden die iets moeilijker zijn (aangegeven met een *), zodat er voor alle kinderen genoeg uitdaging in het spel zit.

Kunnen kinderen het spel spelen zonder volwassen begeleider?

Uit ervaring blijkt dat het fijn is voor de kinderen als er een spelleider is. Deze persoon kan kinderen uitnodigen om iets te delen en iedereen bij het spel betrekken. Dit kan een docent of een ouder zijn, maar hoeft niet altijd een volwassene te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een oudere leerling, broer of zus.

Hoelang wordt het spel gespeeld?

Meestal wordt het spel ongeveer een halfuur gespeeld. Er is geen finish, omdat het niet gaat om winnen of verliezen. Je kunt bijvoorbeeld afspreken om een halfuur te spelen. Langer of korter dan een halfuur spelen is ook prima. Het gaat om de kwaliteit, niet om de kwantiteit.

Kunnen kinderen zelf vragen bedenken voor het spel?

Ja dat kan! Stars of Empathy nodigt alle kinderen na afloop van het spelen uit om zelf een vraag te bedenken waarvan ze vinden dat die in het spel zou moeten zitten. Wil je de vraag delen? Dat kan via e-mail of social media: hello@starsofempathy.com / @starsofempathy. De nieuwe vragen worden verzameld en een aanvullend set kaarten zal via de shop te bestellen zijn.