Op werkdagen voor 23.00 besteld = morgen in huis

Gratis verzending

Algemene voorwaarden

Wanneer u een bestelling plaatst bij Stars of Empathy plaatst, bent u akkoord gegaan met onderstaande voorwaarden.

 

1. Bestellingen & Levertijd

1.1 Bestellingen

Door middel van het bestelformulier op de website van Stars of Empathy kunt u één of meerdere bestellingen plaatsen. Wanneer u een bestelling heeft gedaan ontvangt u een bevestiging per e-mail. Hierin staat het bedrag vermeld en het rekeningnummer waarnaar u het totaalbedrag mag overmaken.

1. 2 Levertijd Nederland

Het spel Stars of Empathy wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling naar u verstuurd. Mocht het spel niet voorradig zijn dan wordt u hiervan tevens via e-mail op de hoogte gesteld.

1.3 Levertijd andere landen

Het spel Stars of Empathy wordt zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling naar u verstuurd. Het kan per land verschillen hoe lang dit duurt. Als u vragen heeft over uw bestelling of levertijden kunt u altijd een e-mail sturen naar: hello@starsofempathy.com

 

2. Prijzen & Betalingen

2.1 Prijzen 

De prijs van het spel Stars of Empathy zoals vermeld op het bestelformulier is exclusief BTW. De prijs van het spel Stars of Empathy zoals vermeld op het bestelformulier is exclusief verzendkosten.

2.2 Betalingen

Nadat u een bestelling heeft gedaan ontvangt u zo snel mogelijk een offerte per e-mail. Hierop staat het totaalbedrag vermeld alsmede de betalingsgegevens van Stars of Empathy. Zodra het totaalbedrag op de rekening van Stars of Empathy staat wordt uw bestelling zo snel mogelijk naar u verzonden.

 

3. Ruilen & Retouneren

3.1 Zichttermijn

U bent gerechtigd zonder opgave van reden de overeenkomst binnen 7 dagen na ontvangst van het spel te ontbinden. Stars of Empathy zal dan binnen 30 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde spel het door u betaalde bedrag retourneren mits het complete spel onbeschadigd is, niet gebruikt is en alle onderdelen bevat zoals geleverd. U kunt het spel niet retouneren indien één of meerdere onderdelen van het spel gebruikt en/of beschadigd zijn.

3.2 Ruilen

Let bij bestellingen goed op welke versie u besteld. Er is een Nederlandse en een Engelse versie van Stars of Empathy. Wanneer u een spel in de verkeerde taal besteld kunt u het spel ruilen. Het spel dient dan binnen 7 dagen na ontvangst retour te worden gezonden. U kunt alleen ruilen wanneer het spel ongeopend en onbeschadigd is. De verzendkosten voor retour zijn voor de koper.

 

4. Intellectuele eigendomsrechten

4.1 Website

De (intellectuele eigendoms)rechten met betrekking tot de website van Stars of Empathy, waaronder de rechten op de teksten, foto’s en overig beeldmateriaal liggen bij Stars of Empathy.

4.2 Bordspel

De (intellectuele eigendoms) rechten met betrekking tot het bordspel Stars of Empathy liggen bij Stars of Empathy. Hieronder valt het design van het bordspel, het logo alsmede de inhoudelijke elementen: de samenstelling van het spel(vragen, opdrachten en andere spelelementen en  ‘Stars of Empathy wereldwijd’).

 

5. Aansprakelijkheid

5. 1 Schade/diefstal

Stars of Empathy aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan het bordspel en/of complementaire artikelen dat voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van het bordspel en/of complementaire artikelen. Stars of Empathy aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal van door Stars of Empathy reeds geleverde producten.

5.2 Emotionele veiligheid

Stars of Empathy aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de emotionele (on)veiligheid van kinderen die Stars of Empathy spelen. De volledige verantwoordelijkheid ligt hiervoor op iedere school/instelling afzonderlijk waar Stars of Empathy wordt gespeeld. Wanneer u Stars of Empathy koopt gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarde. Wanneer u Stars of Empathy aanschaft ontvangt u hierbij een instructiekaart. Op deze instructiekaart kunt u lezen hoe de kinderen begeleid kunnen worden tijdens het spelen van Stars of Empathy. Deze instructiekaart is een richtlijn en dient ter ondersteuning. Ten alle tijden is de school/instelling als koper verantwoordelijk voor het invullen van deze richtlijn.